e-mailmailto:armoarstudio@gmail.com?subject=

Üdvözlöm, Farkas Tímea vagyok, lakberendező.

Alapvetően azt gondolom, hogy amihez gyerekkorunkban nagyon vonzódunk, ahhoz felnőttként is közünk lesz valamilyen módon. Az én életem is írt néhány vargabetűt, amikor a színház, a tánc, majd az üvegművesség felé vitt, de a lelkem mélyén mindig is rendszerek felállítása, a harmónia megteremtése, az igényes, szép környezet kialakítása vonzott.

A vargabetűből egy – véletlenül észrevett – lakberendezői tanfolyamra való felhívás fordított vissza.

Amikor tanulni kezdtem, a lakberendezés még gyerekcipőben járt. Néhány év alatt azonban olyan átláthatatlan dzsungellé vált, hogy a laikusnak szinte lehetetlen eligazodni benne.

Óriási a termékkínálat, a trendek jönnek-mennek. Ezért lenne bölcsebb a szakember segítségét kérni, lakberendezőhöz fordulni, aki az olykor akár a súlyos milliókat átgondoltan, hozzáértéssel a valódi harmónia megteremtésére használja, vagy a kevésből is nagyszerűt varázsol.

Én minden esetben azzal a belső szándékkal látok neki egy új megrendelésnek, hogy vissza kell forgatnom a munkadíjamat a megrendelőnek. A tökéletes harmónia megteremtése és a minőség megőrzése mellett mindig ésszerű takarékosságra törekszem, hiszen ugyanazt az összhatásnak és minőségnek a megvalósítása árban rendkívül széles skálán mozoghat.

A terveimet, éppen ezért, minden szempontból nagyon körültekintően végzem. A szín, a forma, a funkció, az igények összehangolásából jön létre a végeredmény.

A trendektől igyekszem távol tartani magam.

Sokkal fontosabb számomra az egyediség, az egyéniség, a variálhatóság és az időtállóság.

Ha valamit átgondoltan készítünk el, azt az idők folyamán folyamatosan fejleszthetjük.

Nem kedvelem a szaklapok gondolkodás nélküli klón-lakásait!

Kedvelem viszont az önálló ötleteket, a régi bútorokat, melyeknek lelkük, saját életük van, ráadásul értékük az idő múlásával csak nő!

Fontosnak tartom, hogy megismerjük önmagunkat, és merjünk önmagunk lenni a lakberendezésben is! Mindenbe belecsempészni egy csipet eredetiséget!

Így az otthonuk is hozzájárulhat lelki harmóniánk megteremtéséhez vagy megőrzéséhez

Kárpitos bútorokKarpitos_butorok.html
SzövetekSzovetek.html
FüggönyökFuggonyok.html
TapétákBiggie_best_tapetak.html
Lakberendezés
ReferenciákReferenciak.html
ElérhetőségElerhetoseg.html
FenyőbútorokFenyobutorok.html